100% orginalt. Smallbox pappcover, dvd-cover, brukermanual og disc.


 

Anmeldt
av Eirik Hafskjold, 7. desember 2010

Jeg vil se på meg selv som en ‘Explorer’ innenfor MMO-sjangeren. Jeg liker veldig godt det sosiale aspektet ute på quest med randoms. Jeg liker å utforske nye områder jeg ikke har sett før samt alle kriker og kroker det har å tilby. Jeg liker å avansere min egen character på alle mulige måter. Jeg er rett og slett veldig glad i solo-aspektet i en MMO. Jeg liker å kunne konsentrere meg om meg selv, men samtidig være ‘sosial’ når jeg føler for det. ‘Cataclysm’ både forbedret og forverret akkurat dette.

Flying Mounts i Outland er kult. Flying Mounts i Northerend er nødvendig. Flying Mounts i Azeroth er en katastrofe av gresk-mytologiske dimensjoner. Aldri har Blizzard gjort et mer idiotisk valg. Hva skjedde nå? Jo absolutt alle mounter opp og flyr rett til det de skal – uten unntak. Aldri mer møter du noen på ground-mount, og aldri mer får du oppleve det STORE sosiale aspektet det innebar å finne folk på bakken. Skal du møte noen nå, så er alle klumpet forann postkasser og AH i Stormwind, Ironforge og Orgrimmar. Utrolig trist og kjedelig for en livlig levende verden som World of Warcraft en gang var. Jeg kan ikke engang begynne å klage på hvor hardt det suger for spillet generelt dette. Ikke mange er enig, men det tok livet av World of Warcraft for meg en gang for alle.

Men når det er sagt, så liker jeg forandringene som kom i Azeroth. Som sagt så liker jeg å utforske, queste og levle, og Cataclysm gjennopplivet den moroa for meg. Questene fra èn til 60 har fått en moderne oppussing og føltes artige og gjennomtenkte. Det gikk rett og slett som en lek å levle på nytt, og det var moro.