MMO Norge ble født i ren desperasjon som en krampetrekning i det vi fant ut at Star Wars: The Old Republic ikke var spillet vi hadde ventet på og Star Wars Norge imploderte under oss som gulvet i en gammel Ford Sierra. Etter en liten redesign over til mørkt tema og en liten gjennomgang av videre prioriteringer ble vi enige om at MMO Norge skulle være en norsk nettside med nyheter fra alle populære MMOs der ute. Dette fungerte godt en periode mens motivasjonen var på topp, men det dalte fort nr motivasjonen stupte.

Mange som hadde joinet pga Star Wars hoppet av lasset og forsvant og forumbrukerene ble tynnet ut i deprimerende bøtter og spann. Nettsamfunnet vi hadde bygd opp de siste to årene var mer eller mindre blitt borte. Kun den harde kjernen gjenstod. Men den harde kjernen bidro også til gode samtaler på forumet vel og merke, så det er derfor vi fortsatte å prøve. Men ettervært ble det for mye jobb sammenlignet med utbytte og vi bestemte oss for at det ikke hadde noe hensikt å fortsette med dette. Ble for halvveis.

Om noen har noem screenshots eller vids fra tiden på MMO Norge så må dere gjerne legge igjen en kommentar under, for det dere ser på denne siden er det jeg hadde av materiale.