Etter at Blizzard skrinla sine foreløpige planer med Project Titan og gjorde vår forrige webside Project Titan Norge overflødig så mistet vi litt piffen. Hva nå liksom? Planen ble til slutt å opprette en webside hvor temaet var litt usikkert, hvor man kunne poste hva som helst uten at det egentlig behøvde å følge et spesielt tema. Det være film, tv, grillmat, øl eller gaming. Så etter litt tid i tenkeboksen ble Sofapotetene.no til.

Forumet var som vanlig livlig og alt gikk som det skulle. Det store med Sofapotetene ble spillanmeldelsene. De fleste skrevet av Eirik Hafskjold, og en god del av Ole Ulberg med gjesteinnslag fra bl.a Øystein Jenssen. Det var en periode god kvalitet og god driv over dette. En periode virket det som vi hadde fått tilbake den gode gamle piffen og var litt i siget igjen. Det var noen artige måneder med Sofapotetene som også fikk sitt eget lokale RC Team som består den dag idag i form av en lukket Facebook-gruppe og en gjeng som møtes for å fly modellfly og kjøre 4×4 modeller i søla. Så litt artigheter fikk vi da ut av det.

Til slutt slacket dessverre alle av igjen og det ble litt hensiktsløst å sitte igjen alene å drive bruket som vanlig. Så da måtte Sofapotetene vike for noe mer fokusert igjen, og det ble en side og retrogaming – nemlig RetroPlay.no.